در این لدینگ، سئو کمک تصمیم گرفته است تا نکات خاصی را در مورد طراحی سایت فروشگاهی ارائه دهد. برای شروع بهتر است توضیح مختصری در مورد وب سایت فروشگاهی ارائه دهیم.

وب سایت فروشگاهی این امکان را برای فروشندگان فراهم می‌آورد تا محصولات و خدمات خود را به صورت آنلاین بفروشند.

تفاوت بین یک وب سایت معمولی و وب سایت فروشگاهی در این است که وب سایت معمولی اطلاعاتی در مورد جزئیات محصولات و خدمات یک شرکت را ارائه می‌دهد. در مقابل، وب سایت فروشگاهی به مشتریان این امکان را می‌دهد که محصولات و خدمات را به طور مستقیم و بدون در نظر گرفتن مکان آن شرکت یا فروشنده خریداری کنند.

ساخت یک وب سایت فروشگاهی این امکان را برای شما فراهم می‌کند تا مشتریان خود را بهتر درک کرده و رفتار آن‌ها را در وب سایت خود تجزیه و تحلیل کنید. منظور از تجزیه و تحلیل رفتار مشتری در وب سایت این است که به چه چیزی بیشتر توجه کرده‌اند و چه مسیری را برای خرید طی کرده‌اند. در ساخت یک وب سایت فروشگاهی، طراحی گرافیکی نیز نقش بسیار ویژه‌ای را ایفا می‌کند. با یک طراحی گرافیکی قوی، یک سازمان یا شرکت می‌تواند یک برند قوی برای خود ایجاد کند و خود را از دیگر رقبا متمایز سازد.

شاید این سؤال برای شما هم مطرح شده باشد که چگونه می‌توان نسبت به ساخت یک وب سایت فروشگاهی اقدام کرد. در پاسخ به این سؤال باید بگوییم که راه‌اندازی یک وب سایت فروشگاهی بسیار شبیه به راه‌اندازی یک شرکت است. در این راه، شما باید یک طرح تجاری ایجاد کنید و مجوز‌های لازم را اخذ کنید. در قدم بعدی باید نسبت به انتخاب یک طراح یا شرکت طراحی سایت فروشگاهی اقدام کنید، محصولات خود را تهیه کنید و بازاریابی را آغاز کنید مطمئن شوید که طراح شما با استفاده از گوگل ادوردز یا همان Google Ads تبلیغ می‌کند، زیرا در این شرایط تبلیغات آنلاین شما به وب سایت لینک می‌شوند و احتمالاً فروش بیشتری خواهید داشت.

 

 

با مزایای ساخت یک وب سایت فروشگاهی آشنا شوید

در عصر دیجیتال مارکتینگ، بیشتر افراد تمایل دارند که خرید‌های خود را به صورت آنلاین انجام دهند. به همین جهت لازم است تا با طراحی سایت فروشگاهی، کسب و کاری به روز داشته باشید. در این قسمت به چند مورد از مزایای ساخت یک وب سایت فروشگاهی می‌پردازیم.

جذب مشتریان بیشتر

با ساخت یک وب سایت فروشگاهی دسترسی راحتی را برای مشتریان فراهم می‌کنید و همین مسأله باعث می‌شود که آن‌ها هم به شما وفادار بمانند. همه افراد در هر نقطه از دنیا به راحتی می‌توانند به یک وب سایت فروشگاهی دسترسی داشته باشند. این مورد از جمله اصلی‌ترین مزیت‌های ساخت یک وب سایت فروشگاهی به شمار می‌رود.

کاهش هزینه‌های خرید و اجاره

با ساخت یک وب سایت فروشگاهی به راحتی می‌توانید هزینه‌های ناشی از اجاره، تعمیرات و نگهداری و مالیات مغازه را کاهش دهید. همچنین برای چرخاندن و مدیریت یک وب سایت فروشگاهی نیازی نیست که چند کارمند استخدام کنید، این کار حتی با استخدام یک نیروی کار ماهر نیز قابل انجام است.

فروشگاه ۲۴ ساعته

براساس قوانینی که برای فروشگاه‌ها وضع می‌شود، فروشندگان تا یک ساعت خاص می‌توانند مغازه خود را باز نگه دارند. و بسته شدن مغازه به معنای تعطیل شدن فروش است. اما با راه‌اندازی یک وب سایت فروشگاهی می‌توانید بدون محدودیت زمانی به فروش و تعامل با مشتریان بپردازید و همین مسأله باعث می‌شود که سود قابل توجهی به دست‌آورید.

عدم نیاز به فروشگاه فیزیکی

در حالت کالی می‌توان گفت که طراحی یک وب سایت فروشگاهی هزینه کمتری را در مقایسه با راه‌اندازی یک فروشگاه فیزیکی بر شما تحمیل می‌کند. حتی می‌توانید کار خود را در منزل انجام دهید.

کاهش هزینه‌های ناشی از بازاریابی

با راه‌اندازی یک وب سایت فروشگاهی می‌توانید به راحتی بازاریابی کنید و مطمئناً به طور اثر بخشی مشتریان خود را مورد هدف قرار دهید.

 

یک وب سایت فروشگاهی باید از چه ویژگی‌هایی برخوردار باشد؟

تعامل کاربر

یک سایت فروشگاهی اصولاً برای خرید مشتریان طراحی و ساخته شده است. در صورتی که طراحی شما یکپارچه باشد و محیط سایت بتواند به راحتی با کاربر تعامل برقرار کند، مطمئناً فروش بیشتری خواهید داشت.

اما برای این که تعامل کاربر را در سایت بالا ببریم باید چه نکاتی را مد نظر قرار دهیم. نکته اول سادگی است. کاربری که برای اولین بار وارد وب سایت شما می‌شود نباید احساس سردرگمی کند و از خود بپرسد که “حالا باید چه کند”. یک رابط کاربری سردرگم‌کننده بدترین دشمن شما در این راه محسوب می‌شود.

قدم بعدی برای بالا بردن تعامل کاربر رعایت انسجام است. طراحی سایت باید با محصولات و خدمات شما باید منسجم باشد. در صورتی که این نکته را در طراحی سایت فروشگاهی خود رعایت کنید، احتمال بیشتری وجود دارد که مخاطبان با سایت شما تعامل بهتری برقرار کنند.

از دیگر مواردی که باعث می‌شود یک کاربر به راحتی با سایت شما ارتباط برقرار کند، مطابقت رنگ‌ها، تصاویر و فونت هاست. برای این کار ابتدا باید محصول خود را بشناسید و سپس مخاطبان هدف خود را شناسایی کنید.

 

 

قابل اعتماد بودن

وب سایت شما باید بتواند اعتماد مشتریان بالقوه را به خود جلب کند. یک طرح حرفه‌ای باعث می‌شود که کاربر تردید و شکی نسبت به فرآیند پرداخت وجه نداشته باشد.

شفافیت

وب سایت فروشگاهی شما باید آنقدر شفاف و واضح باشد که تازه واردان با وارد شدن به وب سایت شما به سرعت متوجه شوند که شما چه کسی هستید و چگونه کار می‌کنید.

سازگاری با موبایل

وب سایت شما باید این قابلیت را داشته باشد که کاربر با استفاده از گوشی هوشمند به راحتی بتواند به آن دسترسی داشته باشد. ۷۹ درصد از دارندگان گوشی‌های هوشمند در سال ۲۰۱۸ از آن برای خرید آنلاین استفاده کرده‌اند. ۴۰ درصد از کل خرید‌ها در تعطیلات ۲۰۱۸ از طریق دستگاه تلفن همراه انجام شده است. بنابراین به این نتیجه می‌رسیم که مردم زیاد از طریق تلفن‌های خود خرید می‌کنند، که به خودی خود دلیلی عالی برای ساخت یک وب سایت فروشگاهی سازگار با موبایل است.

 

چگونه می‌توان به عنوان یک دارنده و یا طراح سایت فروشگاهی کسب درآمد کرد؟

افراد زیادی در اطراف ما وجود دارند که از طریق طراحی و ساخت سایت فروشگاهی به درآمد خوب و مطلوبی رسیده‌اند. امروزه می‌توان گفت که اینترنت به یک منبع ارتباطی بسیار ارزان تبدیل شده است و همین راه ارتباطی به شما در راه‌اندازی یک کسب و کار کمک می‌کند.

با طراحی یک سایت فروشگاهی و شناخت تکنیک‌های بازاریابی می‌توانید به درآمد زایی برسید. در این قسمت شما خواننده محترم را با چند روش اثر بخش برای کسب درآمد از طریق سایت فروشگاهی آشنا می‌کنیم.

تبلیغات بنری

یکی از راه‌های کسب درآمد تبلیغات بنری است. شما به عنوان یک طراح و یا صاحب سایت فروشگاهی می‌توانید بخشی از فضای وب سایت خود را به رسانه‌های تبلیغاتی بفروشید و در ازای آن پول دریافت کنید.

تبلیغات بنری به شما کمک می‌کند تا پول بیشتری به غیر از کسب وکار خود به دست‌آورید.

فروش محصولات

با راه‌اندازی یک سایت فروشگاهی و قراردادن تبلیغات مرتبط با محصول خود و یا دیگران می‌توانید کسب درآمد کنید. ساخت کاتالوگ محصولات در یک فروشگاه اینترنتی مشتریان را به انتخاب و خرید محصولات ترغیب می‌کند و بدین ترتیب منجر به درآمدزایی خواهد شد.

افیلیت مارکتینگ یا بازاریابی پورسانتی

در صورتی که می‌خواهید از طریق وب سایت فروشگاهی کسب درآمد کنید، می‌توانید بر روی روش افیلیت مارکتینگ یا بازاریابی پورسانتی حساب باز کنید. در این روش براساس توافقی که بین رسانه تبلیغاتی و شرکت همکار بسته می‌شود، دارنده وب سایت فروشگاهی می‌بایست برای دیده شدن خدمات و محصولات شرکت همکار تبلیغاتی را انجام دهد.

زمانی که مشتری روی هر یک از محصولات کلیک کرده و را خریداری می‌کند، شما به عنوان صاحب وب سایت فروشگاهی نیز پورسانت خود را دریافت خواهید کرد.

فروش تم و یا قالب‌های طراحی

تفاضای زیادی برای قالب‌ها و تم‌های وب سایت برای سیستم‌های مدیریت محتوا مانند ورد پرس وجود دارد. با فروش تم و قالب‌های طراحی به درآمد مطلوبی دست خواهید یافت.

برگزاری دوره‌های اموزشی

برگزاری دوره‌های آموزشی یکی دیگر از روش‌های کسب درآمد به عنوان یک طراح وب سایت فروشگاهی محسوب می‌شود. این امکان به عنوان یک طراح وب سایت فروشگاهی برای شما مهیاست تا یک دوره آموزشی در زمینه طراحی وب، طراحی لوگو، توسعه ورد پرس، فتوشاپ، اپلاستریتور و یا موضوعات دیگر ایجاد کنید.

پرداخت به ازای هر کلیک

شما به عنوان دارنده یک وب سایت فروشگاهی می‌توانید به ازای هر کلیک بازدیده‌کننده در وب سایت خود به درآمد خوبی برسید.

این چند مورد از جمله راه‌هایی هستند که به دارنده یک وب سایت فروشگاهی کمک می‌کند تا درآمد بیشتری کسب کند. در این راه سعی کنید طراحان وب سایت فروشگاهی بسیار ماهری که در این زمینه از دانش و تجربه کافی برخوردار هستند، استخدام کنید. طراحان وب با تجربه و ماهر از تکنیک‌ها و ترفند‌های مختلف برای افزایش ترافیک و افزایش سود آگاهی کامل دارند.

در این لدینگ سعی کردیم تا نکاتی را در مورد ویژگی‌ها و مزایای طراحی سایت فروشگاهی ارائه دهیم. روش‌هایی که یک طراح و یا دارنده وب سایت فروشگاهی می‌تواند از طریق آن‌ها نیز کسب درآمد کند نیز توضیح داده شدند. ‌امیدواریم با مطالعه این محتوا بتوانید به نتایج مثبت و قابل قبولی برای طراحی سایت فروشگاهی خود و یا فعالیت به عنوان یک طراح وب سایت فروشگاهی دست یابید.